dinsdag, 2. juli 2013 - 9:07 Update: 03-07-2014 0:55

Strootman blijft, Schaars nog altijd optie

Foto van logo PSV

(ElfVoetbal) Het is een drukke zomer bij PSV. De nieuwe technische staf laat er beslist geen gras over groeien en is in rap tempo bezig de selectie een nieuw gezicht te geven.

Maar door de uittocht van zoveel spelers, zal niet iedereen Eindhoven deze zomer mogen verlaten.

Kevin Strootman mag er bijvoorbeeld van uit gaan dat hij nog minimaal een seizoen in Eindhoven speelt. In de Telegraaf zegt Marcel Brands, de technisch manager van PSV: "Het vertrek van Lens en Pieters hadden we ingecalculeerd, maar de transfer van Mertens was zeker niet gepland. Strootman willen we niet meer kwijt. Hij weet zelf ook dat hij nog een seizoen bij PSV zal spelen."

Daarnaast wil Brands het middenveld van PSV nog een nieuwe impuls geven door het aantrekken van Stijn Schaars. "Schaars is een serieuze optie, maar het is niet duidelijk of zijn komst haalbaar is."

De 29-jarige Schaars zou ook voor de nodige routine moeten zorgen binnen de selectie van PSV. "We kijken naar kwaliteit én ervaring maar uiteindelijk is kwaliteit het belangrijkst. Phillip wil meer gaan variëren op het middenveld en niet steeds met een vaste nummer tien en twee middenvelders erachter gaan spelen."

Categorie:
Tag(s):