vrijdag, 19. april 2013 - 18:32 Update: 03-07-2014 0:59

Tractor en bestelbus in sloot

tractor en bestelbus in sloot

Bij een verkeersongeval op de kruising van de Achterste Hermalen met deLangstraat in het buitengebied van Schijndel belandde zowel één tractor en één bestelbus in de sloot.

Het ongeval vond plaats rond 16.15 uur waarna de ambulancedienst, brandweer en politie groots uitrukte. Ooggetuigen schoten te hulp, afwachtend op de hulpdiensten.

Vermoedelijk verleende de bestuurster van de bestelbus geen voorrang aan de tractor welke voor haar van rechts kwam. De tractor botste ter hoogte van de passagiersdeur op de bestelbus waarna hij 180 graden keerde en op zijn kant in een natte sloot terecht kwam.

De bestelbus schoof links van de weg over een kleine boom heen waarna deze ook in de sloot belandde. De bestuurder van de tractor bleef ongedeerd en de vrouw moest door de brandweer uit het bestelbusje bevrijdt worden. De politie sloot het kruispunt rond het ongeval af.

Nadat de vrouw uit haar benarde positie was bevrijdt werd zij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Ze klaagde over pijn aan haar nek en rug. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) kwam ter plaatse en stelde een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Nadat beide voertuigen uit de sloot geborgen waren werd het kruispunt weer vrijgegeven voor het verkeer.


 

Provincie:
Tag(s):