maandag, 11. februari 2013 - 13:10 Update: 08-07-2014 0:43

Update: FC Twente: 'Van Halst meer dan welkom'

(ElfVoetbal) Ruim een jaar geleden vertrok Jan van Halst als commercieel manager bij FC Twente. Maar de analist van de NOS en Eredivisie Live blijft de gemoederen bezig houden bij de Tukkers.

Van Halst is niet langer welkom bij FC Twente, zo erkende hij in Studio Voetbal. De 43-jarige Utrechter had vorig jaar nog een seizoenkaart bij de Tukkers. De clubleiding van FC Twente weigerde Van Halst voor dit seizoen een nieuwe seizoenspas.

Na het vertrek van Van Halst liet de clubleiding zich meerdere malen negatief uit over Van Halst, die geen reden gaf voor de weigering hem van een nieuwe seizoenkaart te voorzien.

Update: Jan van Halst liet zondagavond in Studio Voetbal weten dat hij niet langer welkom was bij FC Twente. In een verklaring op de website laten de Tukkers weten dat hier niks van waar is.

De verklaring luidt als volgt: "Leden van het Management Team van FC Twente hebben de beschikking over twee specifieke Management Team kaarten op het ereterras. Ondanks de uitdiensttreding van Van Halst in 2011, heeft FC Twente zoals gezegd de specifieke Management Team kaarten gecontinueerd tot aan het einde van het seizoen 2011/2012."

"Op 31 juli 2012 is Van Halst schriftelijk geïnformeerd over het feit dat genoemde kaarten vanwege zijn uitdiensttreding zijn komen te vervallen en dat hij uiteraard bij thuiswedstrijden van FC Twente altijd van harte welkom is op het ereterras. Daarnaast heeft Van Halst, evenals overigens alle oud-spelers van FC Twente, de mogelijkheid thuisduels van FC Twente te bezoeken."
Categorie:
Tag(s):