vrijdag, 12. april 2013 - 10:03 Update: 03-07-2014 0:59

Utrechtse Lotte Playmate van het Jaar 2012

Foto van Lotte Playmate 2012 | Playboy
Foto: Playboy
Utrecht

Na een spannende strijd mag Lotte uit Utrecht zich Playmate van het Jaar 2012 noemen.

 

De meeste lezers van het magazine Playboy stemden voor Lotte en niemand minder dan Hugh Hefner maakte dit hoogstpersoonlijk bekend in een speciale videoboodschap voor de winnares. 
 

Elk jaar weer spannend: wie is de mooiste van de mooisten? Lezers van Playboy stemden dit jaar massaal per sms om hun favoriet kenbaar te maken. De strijd ging tussen Playmates Beau, Lotte en Nadine. De verkiezingsstrijd heeft duidelijk veel losgemaakt, want tot het laatste moment bleven de sms'jes binnenstromen. Fans bundelden hun krachten via social media en heuse postercampagnes in het land om het verschil te maken. Met uiteindelijk resultaat dat Lotte zich Playmate van het Jaar 2012 mag noemen.

Na de bekendmaking door Hugh Hefner was ze door het dolle heen. 'Ik ben super blij met deze titel. Nu loopt iedereen het komende jaar dus in latex, met dank aan mijn vrienden en latex bedrijfje. Nu ben ik de beste promoter natuurlijk!'.

Traditiegetrouw krijgt de Playmate van het Jaar een nieuwe, zinderend spannende fotoshoot die binnenkort in Playboy te bewonderen valt. Ook gaat ze haar overwinning vieren samen met twee fans en Playmates in de Playboy Club in Keulen.

Categorie:
Tag(s):