zondag, 3. november 2013 - 15:07 Update: 03-07-2014 0:49

Vier arrestaties na vondst gewonde man in kofferbak

Foto van ambulance | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl
Den Bosch

De politie heeft zondagmorgen rond 3.00 uur een 31-jaige man en een 25-jarige vrouw uit 's-Hertogenbosch aangehouden op de Christiaan Huygensweg.

Wat later werden in het ziekenhuis nog een 20-jarige man uit 's-Hertogenbosch en een 21-jarige man uit Frankrijk aangehouden. De politie kreeg wat eerder een melding dat in een woning aan de Christiaan Huygensweg een ruzie was uitgebroken. In eerste instantie leek het rustig te zijn toen de agenten arriveerden, maar even later kwam de melding dat er een personenauto met een Frans kenteken bij het incident betrokken was. De agenten troffen deze auto aan op straat en bij nadere inspectie bleek er een gewonde man in de kofferbak te liggen. Daarop zijn de 31-jarige bewoner en zijn vriendin aangehouden.

Derde en vierde aanhouding

De gewonde man is naar het ziekenhuis gebracht en daar behandeld. Vervolgens is ook hij aangehouden. Uit verder onderzoek bleek dat er nog een vierde man uit de woning zou zijn gevlucht tijdens de ruzie. Deze zou vanaf de derde verdieping naar beneden zijn gesprongen. Deze man werd later in het ziekenhuis aangetroffen waar hij aan zijn verwondingen werd behandeld en is eveneens aangehouden.

Onderzoek

Alle personen zijn in verzekering gesteld. Er zijn twee personenauto's in beslag genomen en in de woning is sporenonderzoek verricht. De politie doet verder onderzoek naar de aanleiding van het incident.

Provincie: