dinsdag, 24. december 2013 - 9:13 Update: 03-07-2014 0:46

Vijfde miljonair na winnen Jackpot 2,5 miljoen nog spoorloos

Vijfde miljonair na winnen Jackpot 2,5 miljoen nog spoorloos
Amsterdam

De Staatsloterij is op zoek naar Staatsloterij Jackpotwinnaar van 2,54 miljoen euro netto (trekking 10 november 2013) die zijn bedrag nog niet heeft opgehaald.

Bij de trekking van de Staatsloterij van 10 november viel de Jackpot van 12,7 miljoen euro op lotnummer FV 035556. Dit lotnummer werd als vijf 1/5 Staatsloten verkocht, waarmee vijf spelers elk eenvijfde deel van de Jackpot wonnen: 2,54 miljoen euro belastingvrij.

Vier winnaars hebben zich intussen bij de Nederlandse Staatsloterij gemeld, de vijfde dus nog niet. De missende winnaar kocht zijn winnende lot bij Primera Frank &Marian in winkelcentrum Middenhoven aan de Brink in Amstelveen. Het is ongebruikelijk dat een winnaar van een dergelijk bedrag zich nog niet gemeld heeft.

Daarom proberen we via deze melding de winnaar te achterhalen. Hopelijk kunnen jullie er aandacht aan besteden. Ook bij de betreffende Primerawinkel wordt duidelijk gemaakt dat we nog een winnaar zoeken. We laten hiervoor onder andere een speciale poster ontwikkelen die in de winkel een prominente plek krijgt zodat klanten het te weten kunnen komen. Ik hoor dat u er aandacht aan kunt besteden. Mocht u vragen hebben, kunt u altijd contact met mij opnemen.