woensdag, 4. september 2013 - 16:43 Update: 03-07-2014 0:52

Vluchtende dief breekt zijn rug

Foto van supermarkt | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Veendam

Een man die er van wordt verdacht woensdagmorgen bij een supermarkt in Veendam enkele broodjes te hebben gestolen heeft toen hij op de vlucht sloeg zijn rug gebroken. Dit meldt de politie woensdag.

‘De 30-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, was in zijn vlucht door nog onbekende oorzaak komen te vallen’, aldus de politie.
 
De vermeende dief was, vermoedelijk met een voor hem bekende, in de winkel en werd betrapt op diefstal van enkele broodjes. In eerste instantie liep de man met personeel van de supermarkt mee naar een kantoortje. 
 
Vlucht
Onverwacht probeerde hij toch weg te komen. De tweede verdachte, een 43-jarige inwoner van Veendam, werd na een zoekactie van de politie op de Wilhelminasingel aangehouden. 
 
Bijl
De 43-jarige man zou een medewerker van de supermarkt met een bijl hebben bedreigd. Bij zijn arrestatie had hij die niet bij zich.
 
De 30-jarige werd met een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd waar werd vastgesteld dat zijn rug was gebroken. De politie is met een onderzoek bezig.