maandag, 18. maart 2013 - 11:03 Update: 03-07-2014 1:01

Vrouw beroofd en bijna gewurgd in parkeergarage

Vrouw beroofd en bijna gewurgd in parkeergarage

Boxtel - De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een gewelddadige beroving die maandagochtend plaatsvond in een parkeergarage aan het Octogoon in Boxtel.
Rond 7.15 uur liep een 38-jarige vrouw uit Boxtel van het naastgelegen appartementencomplex naar de parkeergarage, toen ze van achteren werd vastgepakt.

Vervolgens zou ze zijn geslagen en geschopt. Om de nek van het slachtoffer werd een touw gebonden en korte tijd daarna werd de vrouw buiten bewustzijn aangetroffen, waarop de hulpdiensten werden gealarmeerd. Ze is per ambulance voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis en was aanspreekbaar. Onder meer omdat de vrouw van achteren werd benaderd en korte tijd het bewustzijn verloor, is er nog geen duidelijk signalement van de dader(s) van de beroving, waarbij een nog onbekend geldbedrag werd buitgemaakt. De politie is inmiddels een buurtonderzoek gestart. De technische recherche doet sporenonderzoek op de plek van de beroving. De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van de beroving. Zij kunnen contact opnemen met de politie op het nummer 0900-8844. Anoniem kan ook: 0800-7000.
Provincie: