maandag, 28. januari 2013 - 11:14

Wilders: 'Bel even met Rutte aub'

In een persbericht op de site van de PVV eist de partij dat het kabinet de maatregelen, die met name de ouderen nu keihard raken, intrekt dan wel aanpast.

Op de website roept de PVV mensen die koopkrachtverlies lijden door de kabinetsplannen op om premier Mark Rutte te bellen en te eisen dat de plannen van tafel gaan. Belastingen, btw, eigen risico en huren zijn verhoogd, pensioenen worden gekort, ouderen met spaargeld in het verzorgingshuis worden kaalgeplukt.

Wilders: "De rekening van de crisis wordt nu vooral bij de ouderen neergelegd, het kabinet zou zich dood moeten schamen. De PVV eist reparatie, al die vreselijke maatregelen moeten worden aangepast of teruggedraaid. Dit is precies de reden waarom we niet hebben ingestemd met de maatregelen uit het Catshuis. Nederland heeft belastingverlaging nodig om uit de crisis te komen in plaats van belastingverhoging".

Wilders heeft het ook getwitterd: PVV: koopkracht desastreus, bel het Torentje: 070 - 3564100.

De Rijksvoorlichtingsdienst heeft nog niet gereageerd. Het door de PVV genoemde nummer staat ook op de website van het ministerie van Algemene Zaken.
Provincie:
Tag(s):