zondag, 28. april 2013 - 12:18 Update: 03-07-2014 0:58

Zwaargewonde vrouw Heerlen in ziekenhuis overleden

foto van ambulance | fbf
Foto: fbf archief
foto van ambulance | fbf
Foto: fbf archief
Heerlen

De vrouw die in nacht van vrijdag op zaterdag zwaargewond werd binnen gebracht in het ziekenhuis in Heerlen is komen te overlijden.

Zaterdagavond rond 19.00 uur is de 44-jarige vrouw uit Landgraaf in het ziekenhuis overleden aan haar verwondingen. Ziekenhuis en politie hebben vervolgens de mogelijkheid geboden aan de familie om opgepaste wijze van haar afscheid te nemen. De aanwezigen familieleden zijn vervolgens zaterdagavond allemaal rustig huiswaarts gekeerd. In de loop van zaterdag verzamelden zich tientallen familieleden van het slachtoffer bij het ziekenhuis. Zij werden door het ziekenhuis opgevangen en de situatie is de hele dag rustig geweest.

Onderzoek

Het onderzoek in deze zaak wordt voorgezet. Op het lichaam van de vrouw zal sectie worden verricht. Over de aard van de verwondingen kan de politie in kader van het lopende onderzoek op dit moment geen uitspraken doen. Een team rechercheurs is bezig met onderzoek, daarin zullen ook de drie aangehouden verdachten worden gehoord. De politie kan op dit moment geen nadere mededelingen doen over het onderzoek in deze zaak.
 

Provincie: