maandag, 5. mei 2014 - 10:18 Update: 03-07-2014 0:37

16-Jarige behoorlijk mishandeld om sluiten bar jeugdsoos

foto van bar | fbf archief
Foto: fbf archief

De politie hield zondagmiddag een 16-jarige jongen uit Weiteveen aan op verdenking van het plegen van zware mishandeling. Een 16-jarige jongen uit Schoonebeek deed hiervan aangifte.

Het slachtoffer stond in de nacht van zaterdag op zondag even als vrijwilliger achter de reeds gesloten bar van de plaatselijke jeugdsoos om in de gaten te houden dat er niets meer geschonken zou worden. De Weitevener werd daarbij kwaad omdat hij niets meer kon drinken. Toen de vrijwilliger de soos op de fiets verliet kwam de Weitevener hem achterna en begon hij weer een discussie over het sluiten van de bar.

Hierbij begon hij te schelden en te duwen. Een andere jongen kwam er tussen waarna de Schoonebeker weg fietste. Wederom kwam de jongen uit Weiteveen hem achterna en sloeg hem hard in het gezicht. Het slachtoffer vluchtte hierop weg maar een paar honderd meter verder kwam de verdachte er weer aan en sloeg hem voor de tweede keer enkele keren vol in het gezicht. Het slachtoffer moest zich hierna onder dokters- en tandartsbehandeling stellen met een hersenschudding, diverse kneuzingen in het gezicht en gebroken tanden. De politie stelt een onderzoek in.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):