donderdag, 10. juli 2014 - 13:19 Update: 10-07-2014 13:32

Aanhoudingen in onderzoek naar dode man

dode, woning, politie, onderzoek, aanhouding
Den Bosch

Woensdagavond zijn een 49-jarige man uit 's-Hertogenbosch en een 29-jarige vrouw uit Wijk en Aalburg aangehouden voor betrokkenheid bij de dood van een man in 's-Hertogenbosch.

Er wordt rekening gehouden met een misdrijf.

Agenten troffen het slachtoffer woensdagavond zwaargewond aan in een woning aan de Buys Ballotweg. De politie kwam af op een melding dat er in het huis iets aan de hand zou zijn. De man werd gereanimeerd, maar overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De politie heeft nog geen uitsluitsel over de identiteit van het slachtoffer.

Onderzoek

De recherche startte direct een uitgebreid onderzoek, dat onder meer bestaat uit een technisch onderzoek in en om de woning waarin het slachtoffer werd gevonden. Er is ook een buurtonderzoek gehouden. Op deze manier probeert de politie een beeld te krijgen van wat er is gebeurd.

Aanhoudingen

In het onderzoek hield de politie woensdagavond twee personen aan als verdachte. Kort na de melding troffen agenten in de buurt van de woning een man aan onder verdachte omstandigheden. Hij werd daarom aangehouden. Verder onderzoek leidde rond 23.00 uur tot de arrestatie van een tweede verdachte. De vrouw werd aangehouden in haar woning in Wijk en Aalburg.

Het tweetal zit vast voor verder onderzoek.

Provincie:
Blik op 112: