woensdag, 16. juli 2014 - 23:07 Update: 17-07-2014 8:02

Arrestatieteam stuit opnieuw bij melding gijzeling op hennepplantage

Tilburg

Opnieuw is een arrestatieteam tijdens een inval in een woning gestuit op een hennepplantage. Net als in Almere eerder deze week ging de politie uit van een gijzeling die mogelijk gaande zou zijn.

Dit keer betrof het een inval aan de President Steijnstraat in Tilburg waar het AT de woning woensdagavond  binnengevallen in verband met een mogelijke gijzeling. Er zijn drie personen aangehouden.

Hennepkwekerij aangetroffen

Rond 19.30 uur krijgt de meldkamer een bericht binnen dat er mogelijk een gijzeling gaande in een woning. Een getuige heeft gezien dat twee mannen met een vuurwapen een bewoner bij de voordeur naar binnen duwen. Diverse eenheden gaan met spoed naar het opgegeven adres. Voor de veiligheid wordt de straat afgezet en mensen geadviseerd om binnen te blijven. Het inmiddels opgeroepen arrestatieteam gaat omstreeks 21.38 uur de woning binnen en arresteert drie personen. Er blijkt geen sprake te zijn van een gijzeling. Wel wordt In de woning een hennepkwekerij aangetroffen.

Almere

In Almere viel het AT deze week ook een woning binnen toen men het vermoeden hadden dat een gijzeling plaatsvond. Ook toen stuitte men op een hennepplantage.

Provincie:
Blik op 112: