zaterdag, 19. april 2014 - 13:21 Update: 03-07-2014 0:37

Automobilist eindigt zwaar gewond in tuin

Foto van ambulance | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl
Lunteren

Een 19-jarige automobilist uit Lunteren is in de nacht van vrijdag op zaterdag 19 zeer ernstig gewond geraakt, nadat hij de macht over het stuur verloor en tegen een boom botste.

Het ongeval gebeurde rond middernacht op de Meulunterseweg. Omwonenden hoorden een enorme knal, gingen kijken en vonden een zwaar beschadigde auto. Er bleek echter niemand meer in de auto te zitten. Even later werd het slachtoffer iets verderop in een tuin zwaargewond aangetroffen. Hij bleek uit de auto te zijn geslingerd.

Even was er onduidelijkheid of er mogelijk nog iemand in de auto zou hebben gezeten, daarom heeft de brandweer nog met de warmtecamera in de omgeving van het ongeluk gezocht. Al vrij snel kon worden vastgesteld dat het slachtoffer alleen in de auto zat op het moment van het ongeluk. Uit eerste onderzoek blijkt dat de man vermoedelijk te hard heeft gereden waardoor hij de macht over het stuur verloor, in de berm terecht kwam en tegen een boom botste. Het slachtoffer is zwaargewond per ambulance naar het ziekenhuis in Utrecht gebracht.

Provincie:
Tag(s):