zondag, 3. augustus 2014 - 17:16 Update: 03-08-2014 17:19

Brit zwaargewond na val van 10 meter van balkon hotel in Vlissingen

Brit zwaargewond na val van 10 meter van balkon hotel in Vlissingen
Foto: Archief EHF
Vlissingen

In de nacht van zaterdag op zondag is een 36-jarige Brit uit South Shields zwaar gewond geraakt na vermoedelijk een val van 10 meter van het balkon van zijn hotelkamer. Dit meldt de politie zondag.

'De man is met ernstige verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis', aldus de politie. De politie vermoedt dat er sprake is van een ongeval, maar kan andere scenario's op dit moment ook niet uitsluiten. De politie onderzoekt de toedracht.

Kritieke toestand
Het slachtoffer werd rond 04.40 uur door een vriend van hem op het trottoir aangetroffen aan de Kenau Hasselaarstraat. De gewonde lag aan de achterzijde van een hotel aan de Boulevard Bankert. Ambulancepersoneel behandelde de Brit langdurig op de vindplaats. Hij is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Goes.

Van daaruit is hij in kritieke toestand per traumahelikopter vervoerd naar een gespecialiseerd ziekenhuis. De politie heeft tot 07.15 uur sporenonderzoek gedaan om de ware toedracht van het ongeval te kunnen achterhalen. Zijn familie is in kennis gesteld.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):