zaterdag, 30. augustus 2014 - 14:56 Update: 30-08-2014 15:11

Bulgaar (30) in Delft neergeschoten

Bulgaar (30) in Delft neergeschoten
Foto: Archief FBF
Delft

Een 30-jarige Bulgaar raakte zaterdag 30 augustus om 00.30 uur bij een schietincident op de Kloosterkade in Delft gewond. De politie stelt een onderzoek in en is daarbij op zoek naar getuigen.

 

Omstreeks 01.10 uur verschenen enkele personen aan het bureau van politie die verklaarden over een schietincident op de Kloosterkade waarbij een vriend gewond zou zijn geraakt. Politieagenten die vervolgens ter plaatse gingen, constateerden dat op genoemde straat een schietincident had plaatsgevonden. Met behulp van een speciaal getrainde hond werd de locatie afgezocht.

Medewerkers van de forensische opsporing stelden een uitgebreid onderzoek in. Later bleek dat het 30-jarige slachtoffer zich had gemeld bij een ziekenhuis in Den Haag. Hij kon na een korte behandeling naar huis. Zijn letsel bleek mee te vallen. De politie stelt een onderzoek in en is daarbij op zoek naar getuigen. Volgens omstanders waren bij het incident meerdere personen betrokken waarvan er enkele met een auto in onbekende richting wegreden. 

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):