woensdag, 8. oktober 2014 - 18:32 Update: 08-10-2014 19:33

Dode bij ongeval in Doetinchem

Dode bij ongeval in Doetinchem
Foto: Archief MV
Doetinchem

Bij een aanrijding tussen twee personenwagens en een lijnbus is woensdagavond een persoon om het leven gekomen.

Op de Varsseveldseweg wilde een automobilist afslaan richting de Ellegoorsetraat. Een achterop komende auto merkte dit te laat op en kon een aanrijding niet meer voorkomen. Het aangereden voertuig kwam dwars op de weg te staan en werd hierna geramd door een lijnbus. De auto kwam hierdoor in de sloot terecht. De bestuurder van de personenwagen overleed op de plaats van het ongeval. 

Over de identiteit van het dodelijk slachtoffer is nog niets bekend gemaakt. De 30 inzittenden van de lijnbus bleven ongedeerd. 

 

Op de Varsseveldseweg richting Doetinchem is woensdagavond ter hoogte van het crematorium een ongeluk gebeurd, waar 2 auto's en een lijnbus van Arriva bij betrokken waren. De bestuurder van 1 van de auto's is daarbij om het leven gekomen.

Het ongeluk gebeurde toen een automobilist wilde afslaan naar de Ellegoorsestraat. Een achterop komende auto botste daarbij op het afslaande voertuig en kwam dwars op de weg te staan. Een naderende bus van Arriva kon de auto niet meer ontwijken en reed er tegenaan. Hierdoor belandde de auto in de sloot. De bestuurder overleefde de klap niet.

Bus 
Het is nog onbekend hoe het met de bestuurder van de afslaande auto is. In de de bus zaten zo'n 30 mensen. Zij zijn allen ongedeerd gebleven.

Provincie:
Blik op 112: