zondag, 16. november 2014 - 23:03 Update: 16-11-2014 23:04

Drie mannen onwel door drugs

Foto van ambulance in donker | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Laren/ Bussum

Van zaterdag 15 op zondag 16 november zijn drie personen na gebruik van drugs onwel geworden en met ernstige gezondheidsklachten overgebracht naar een ziekenhuis.

Zaterdagavond rond 23.00 uur kregen agenten de eerste melding. Er zou iemand op de grond liggen op de Mauvezand in Laren en zeer agressief reageren. Eenmaal ter plaatse kwam er een soortgelijke melding binnen op het Zandgat. Beiden mannen van 21 jaar oud verklaarden de drug 2cb te hebben gebruikt. De mannen zijn overgebracht naar een ziekenhuis met ernstige gezondheidsklachten, hun toestand werd vanmorgen als stabiel omschreven.

Later die nacht rond 04.00 uur troffen agenten na een melding een 20-jarige man uit Huizen aan op de Sint Vitusstraat in Bussum. Deze man reageerde verward en agressief en bleek ook onder invloed van drugs te zijn. Ook dit slachtoffer verklaarde zelf dat hij de drug 2cb had gebruikt. Hij is in kritieke toestand overgebracht naar een ziekenhuis.

Op dit moment liggen nog twee slachtoffers in het ziekenhuis. De man die op het Zandgat werd aangetroffen is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis. Omdat er door alle personen gesproken werd van de drug 2cb is de recherche een onderzoek gestart naar de herkomt van de gebruikte drugs.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):