zaterdag, 19. juli 2014 - 11:36

Eettent Tilburgse kermis volledig afgebrand

Foto van politieauto kermis donker | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Tilburg

Rond 20:00 uur ontstond gisteren brand bij een eetkraam op de kermis in de omgeving van het Piusplein. De kraam is volledig uitgebrand en drie nabijgelegen attracties hebben schade opgelopen.

Er zijn geen gewonden gevallen. De brandweer was de brand snel meester. Voor het doen van onderzoek zijn de beschadigde attracties afgezet. De looproute tussen de attracties kan weer door bezoekers van de Tilburgse Kermis gebruikt worden.

Vrijdag 18 juli rond 20:00 uur kwam de melding binnen van een hevige brand bij een eettent op de kermis. Waarschijnlijk was de oorzaak een ontploffende gasfles. Vlammen sloegen over op drie omliggende attracties waardoor deze ook schade opliepen. De eettent brandde volledig af. Er vielen geen gewonden. De hulpdiensten waren snel na de melding aanwezig en in korte tijd klonk het sein brand meester.

Looproute kermis weer open

Medewerkers van omliggende horecagelegenheden, Kermis FM en verschillende bezoekers hebben alert gereageerd en hulp verleend. De politie doet momenteel onderzoek naar de oorzaak van de brand en daarvoor zijn de beschadigde attracties afgezet met hekken. De looproute tussen de attracties kan weer door bezoekers van de Tilburgse Kermis gebruikt worden.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):