maandag, 1. september 2014 - 14:43 Update: 01-09-2014 14:45

El Ahmadi keert terug bij Feyenoord

El Ahmadi keert terug bij Feyenoord
Foto: fbf
Rotterdam

(Elfvoetbal/BlikopNieuws) Feyenoord heeft maandag de transfer van Karim El Ahmadi afgerond. De 29-jarige middenvelder tekent een driejarig contract in Rotterdam.

El Ahmadi kwam eerder al vier jaar uit voor Feyenoord. In 2012 vertrok de middenvelder naar Aston Villa, waar hij nog tot medio 2015 onder contract stond. "Karim El Ahmadi wilde graag terug naar Nederland", reageert technisch directeur Martin van Geel op de officiële website van Feyenoord. "We zijn blij dat we deze ervaren speler aan de selectie hebben kunnen toevoegen, waarmee de mogelijkheden op het middenveld weer groter worden."

El Ahmadi zegt dat 'het juiste moment was aangebroken' voor een terugkeer naar Feyenoord, een wens die hij al langer koesterde. "In mijn eerste periode bij deze club was Feyenoord groeiende en die groei heeft zich de afgelopen jaren doorgezet. Ik kijk er ontzettend naar uit om weer in een volle Kuip te gaan spelen en mijn ervaring over te brengen op de andere spelers van Feyenoord. Ook is het een mooi vooruitzicht om weer te gaan samenwerken met Fred Rutten, die heel belangrijk is geweest voor mij aan het begin van mijn carrière bij FC Twente."

Categorie:
Provincie: