donderdag, 19. juni 2014 - 21:55 Update: 03-07-2014 0:34

Families Kris en Lisanne geschokt om nieuws

Foto van Kris Kremers en Lisanne Vroon | Archief FBF.nl
Boquete

De menselijke resten die zijn gevonden in de Panama zijn volgens politiewoordvoerder Bernhard Jens naar aller waarschijnlijkheid die van de vermiste Lisanne en Kris. Een onderzoek moet de definitieve bevestiging geven.

Het vermoeden dat het om Lisanne en Kris gaat wordt versterkt omdat de resten dicht bij de vindplaats van de rugzak en telefoons van de vrouwen zijn gevonden. Het onderzoek zal een paar dagen in beslag nemen.  

Lisanne en Kris verdwenen op 1 april spoorloos in Boqueta. Zij kwamen niet terug van een wandeling. Zaterdag werd bekendgemaakt dat een rugzak van de meisjes was gevonden met daarin telefoons, een verzekeringspasje, ondergoed en een digitale camera.

Een indianenechtpaar vond vorige week vrijdag de rugzak langs de rivier de Culebra. De tas lag bovenop een struik langs het water. De plek is zo'n acht uur lopen van Boquete, waar de vrouwen voor het laatst werden gezien.

De wandelroute die Kris en Lisanne hebben genomen komt uit bij die rivier. De families van het tweetal hebben geschokt gereageerd op het nieuws en laten in een verklaring weten nu in alle rust het nieuws te willen verwerken.

 

Categorie: