zondag, 7. december 2014 - 11:40 Update: 07-12-2014 12:23

Gevonden man mogelijk door misdrijf omgekomen

Overleden man (43) aangetroffen, politie gaat uit van misdrijf
Foto: Politie
Gouda

Een voorbijganger trof zaterdag 6 december omstreeks 08.50 uur in een water langs de Noordhoef achter de Rietzoom in Gouda een stoffelijk overschot aan. De politie start een onderzoek en gaat daarbij uit van een misdrijf.

De politie stelde direct een groot onderzoek in. Medewerkers van de forensische opsporing stelden een onderzoek in en een duikploeg borg het stoffelijk overschot. Uit onderzoek bleek dat het ging om een 43-jarige inwoner uit Gouderak. De man was sinds dinsdag 2 december vermist. De politie gaat uit van een misdrijf.

Start Team Grootschalige Opsporing

Onder leiding van een officier van justitie werd een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) geformeerd dat onderzoek doet naar het overlijden van de 43-jarige man.

Zoektocht naar auto slachtoffer

De man was in het bezit van een rode Opel Corsa voorzien van het kenteken ST-HH-80. Dit voertuig is tot op heden niet gevonden. De politie is op zoek naar dit voertuig. Van het voertuig is bekend dat de uitlaat defect was en veel herrie veroorzaakte. De lak van de auto is aan de rechtervoorzijde (motorkap) sterk verkleurd (vaal).

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):