zaterdag, 24. mei 2014 - 22:47 Update: 03-07-2014 0:35

Gewonden bij ongeval Brakel

Foto van politieauto | Archief MV
Foto: Archief MV

Bij een ongeval op de Van Heemstraweg in Brakel zijn zaterdagmiddag één man en twee meisjes gewond geraakt.

Omstreeks 12:45 uur reed een 31-jarige automobilist uit Werkendam over de van Heemstraweg in de richting van Brakel. Uit tegenovergestelde richting reden drie personenauto’s in de richting van Andel. Deze drie auto’s zaten vol met meisjes uit Brakel die onderweg waren naar een sporttoernooi. Door nog onbekende oorzaak kwam de 31-jarige man op de linker rijbaanhelft terecht en botste frontaal op de linkerzijde van de eerste auto. Vervolgens botste hij ook tegen de tweede auto die daardoor achterop op de eerste auto botste.

De 31-jarige man is door de brandweer uit zijn auto gehaald en per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hij bleek een ongeldig verklaard rijbewijs te hebben, er was geen alcohol in het spel.

De andere bestuurders hadden lichte verwondingen. Twee meisjes van 13 en 18 jaar oud waren licht gewond, één van hen is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Alle meisjes zijn door de ouders opgehaald.

De Verkeersongevallendienst van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Onduidelijk is nog hoe de man op de verkeerde weghelft terecht is gekomen

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):