zaterdag, 25. oktober 2014 - 9:24 Update: 26-10-2014 9:46

Gezochte man met kind in bos heeft zich bij politie gemeld

Politie zoekt tevergeefs naar kind in bos
Foto: Persbureau Sander van Gils
Rosmalen

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een bosperceel nabij de Maliskamp in Rosmalen doorzocht na een melding dat er mogelijk een kind zou zijn achtergelaten.

In het bosperceel werd niets aangetroffen. Rond 22.00 uur kwam bij de politie een melding binnen van twee passanten. Zij zouden bij een bosperceel ter hoogte van de kruising van de Graafsebaan en de Eikenburglaan een man hebben gezien die over het fietspad langs het bos liep. De man zou mogelijk een baby of klein kind bij zich hebben gehad. Even later meenden de getuigen dezelfde man terug te zien komen zonder kind.

Zoektocht

Omdat de mogelijkheid bestond dat het kind in de bossen was achter gelaten heeft de politie geen enkel risico genomen en is direct een grote zoektocht gestart. Deze duurde tot zaterdagochtend 6.30 uur. Daarbij zijn speurhonden en een sectie ME ingezet. De brandweer assisteerde met warmtecamera's. In het bos werd niets aangetroffen.

Vader meldt zich

Vanochtend heeft de man, die met het kind in het bos liep, zich bij de politie gemeld. De man liep daar om zijn huilende kind weer tot rust te krijgen. 

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):