zaterdag, 26. juli 2014 - 20:30 Update: 27-07-2014 18:01

Grootvader (93) overlijdt na verlies dochter en gezin bij rampvlucht MH17

Man overlijdt vijf dagen na rampvlucht MH17 om groot verlies

Hoogbejaarde Henk Palm is vijf dagen na de vliegramp, waarbij hij zijn dochter, schoonzoon en twee kleinkinderen verloor, overleden.

Zijn dochter Erla, schoonzoon Rob en kleinkinderen Merel en Mark zouden op vakantie gaan in Maleisië, maar het toestel werd door een raket neergehaald.

In zijn overlijdensadvertentie in de regionale krant De Stentor staat te lezen: ''Na het onbeschrijfelijk verdriet van het verlies van zijn dochter Erla, schoonzoon Rob en kleinkinderen Merel en Mark, na het verongelukken tijdens de vlucht van Malaysia Airlines, moeten wij u tot ons groot verdriet mededelen dat Henk Palm op 93-jarige leeftijd is overleden.

De oom, die de advertentie plaatste, vertelde aan de krant: ''Erla was zijn enige dochter. "Ik denk dat de echte klap voor mijn oom nog komt." Neef Henk maakte zich zorgen om zijn oom, die compleet hulpbehoevend was en alle hulp van zijn dochter nodig had. Zijn vrouw was al in 2004 overleden. Een paar dagen na de crash zou de bejaarde man volgens RTV Drenthe hebben gezegd dat hij nu echt niemand meer over had.

Aan welke kwaal Henk Palm is overleden staat niet te lezen. Wel wordt het verlies specifiek in de rouwadvertentie genoemd. 

Lees alles over:
Provincie: