vrijdag, 11. april 2014 - 23:48 Update: 03-07-2014 0:38

Lieke van Lexmond in blijde verwachting van een jongetje

Foto van babyvoetjes | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl

In de liveshow van Everybody Dance Now onthulde actrice en presentatrice Lieke van Lexmond dat zij samen met haar vriend Bas van Veggel in verwachting is van een zoontje.

De 32-jarige Lieke verklapte nog niet direct wat het geslacht van het kindje is. Aan het begin van de uitzending zei Lieke: 'Ik heb de echo gehad en ik weet inmiddels wat er in m'n buik zit.' En verder: 'Ik ben natuurlijk helemaal in het roze, maar m'n vlinder is blauw.'Lieke verwees hiermee naar haar ketting.

Chantal Janzen, die de dansshow presenteert, stelde voor om op een 'Everybody Dance Now-manier' bekend te maken wat het geslacht van kindje is. De dansvloer kleurde vervolgens blauw en toonde de tekst 'It's a boy'. Deelnemers aan Everybody Dance Now krijgen via een groene of rode vloer te horen of ze door zijn naar de volgende ronde.

Vorige maand liet Lieke op haar Facebookpagina weten dat ze vier maanden zwager was. Haar partner Bas van Veggel en zij kennen elkaar nu zo'n driekwart jaar. Volgens Lieke wisten ze gelijk dat ze samen een kindje wilden.

Categorie: