zaterdag, 28. juni 2014 - 9:54 Update: 03-07-2014 0:33

Man gewond bij steekincident, vier verdachten aangehouden

Foto van mes | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl
Roosendaal

Bij een vechtpartij in een woning aan de Jan Vermeerlaan is afgelopen nacht een 24-jarige inwoner van de gemeente Halderberge gewond geraakt.

De politie heeft drie inwoners van Bergen op Zoom van 18, 20 en 24 jaar en een 20-jarige inwoner van Breda aangehouden.

Aan de stok

Rond 01:45 uur kreeg de politie een melding van een steekincident in een flatwoning. De politie ging met meerdere eenheden op de melding af. Uit het eerste onderzoek blijkt dat het slachtoffer op bezoek was bij een vriend en het aan de stok kreeg met de bovenbuurman van zijn vriend. De man was kort daarvoor binnen gelaten. Er ontstond een ruzie, waar ook andere personen zich mee gingen bemoeien. Bij de vechtpartij werd door een van de verdachten een mes gebruikt.

Toedracht nog onbekend

De vier verdachten gingen na de vechtpartij weg en waren bij de komst van de politie op hun verblijfadres. Zij zijn zonder problemen gearresteerd. Zij zijn voorgeleid aan een hulpofficier van justitie en ingesloten in een politiecel. De toedracht van het conflict en mate van betrokkenheid van de vier aangehouden verdachten is nog onbekend, maar maakt deel uit van het onderzoek. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. In de loop van de nacht heeft hij in het ziekenhuis aangifte gedaan. De politie is een rechercheonderzoek gestart.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):