maandag, 30. juni 2014 - 11:01 Update: 03-07-2014 0:33

Man rijdt door na aanrijden tegen kinderfietsen en lantaarnmpaal

Foto van politieauto | Archief MV
Foto: Archief MV
Breda

De politie hield zondagavond een 25-jarige man uit Zundert aan.

 De man zou zijn doorgereden nadat hij tegen twee kinderfietsen en een lantaarnpaal had geraakt. De verdachte zou een man met pepperspray in zijn ogen hebben gespoten.

De man uit Zundert was op bezoek bij een bedrijf op de Klaverweide. Toen hij daar rond 19.50 uur weg wilde gaan, zag een 30-jarige man van een naastgelegen bedrijf hem. De twee zouden een zakelijk conflict hebben. De 30-jarige man wilde naar hem toe lopen waarop de Zundertenaar hem met pepperspray in zijn ogen spoot. De man stapte vervolgens in zijn auto en reed achteruit. Hierbij raakte hij twee kinderfietsen en een lantaarnpaal. Er raakte niemand gewond. De benadeelde deed aangifte van doorrijden na een ongeval en mishandeling.

Aanhouding

Even later kreeg de politie de melding dat de man zich in de Kloosterlaan bevond. Hij werd daar aangehouden op verdenking van doorrijden na een ongeval. Hij verklaarde dat hij zich bedreigd had gevoeld door de 30-jarige man. De pepperspray werd in beslag genomen en het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd. De verdachte werd meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek.

Provincie:
Blik op 112: