zaterdag, 12. april 2014 - 19:41 Update: 03-07-2014 0:38

Medewerker Jumbo finaal uit zijn dak tegen klant

foto van Jumbo | Youtube
Foto: YouTube
Amsterdam

Een winkelmedewerker van Supermarktbedrijf Jumbo in Amsterdam heeft de supermarktketen flink in de verlegenheid gebracht.

Afgelopen vrijdag reageerde de supermarktmedewerker woedend op een scholier die een potje worteltjes per ongeluk op de grond kapot liet vallen.
Daarop reageert een medewerker van Jumbo die de jongen toeschreeuwt dat hij iets moet kopen: ''Koop dan wat!''. Ook wordt de scholier door de Jumbo-medewerker tot twee maal toe bij zijn jas gegrepen. Ook zegt hij: Nu oprotten of ik gooi je eruit. Zonder dat iemand het in de gaten heeft wordt het hele incident op film vastgelegd.


Na publicatie op internet komt er een golf van reacties los. Om deze te sussen heeft Jumbo op Facebook haar excuses gemaakt. ''Jumbo wil benadrukken dat dit gedrag van onze medewerker richting de klant onacceptabel is. De klant staat bij ons voorop en daar past geen enkele vorm van onvriendelijk gedrag bij, in geen enkele situatie.

Er loopt een uitgebreid onderzoek om alle oorzaken rondom deze kwestie te achterhalen. Afhankelijk hiervan zullen passende maatregelen worden genomen.''

Provincie:
Tag(s):