maandag, 17. februari 2014 - 16:11 Update: 03-07-2014 0:42

Naakte datingshow voor het eerst op tv

foto van Adam zoekt Eva | RTL
Foto: Bon
Hilversum

Binnenkort start het opzienbarende datingprogramma ‘Adam zkt. Eva’, gepresenteerd door Nicolette Kluijver. In het programma ontmoeten iedere aflevering twee nieuwe singles elkaar voor het eerst naakt op een onbewoond eiland.

De kandidaten in ‘Adam zkt. Eva’ zijn alleenstaand, avontuurlijk en intelligent genoeg om verder te kijken dan het uiterlijk. Ze reizen af naar een adembenemend tropisch eiland voor een nogal experimentele date. De singles zijn namelijk op basis van hun voorkeuren gekoppeld aan een potentiële partner, die ze zonder kleren ontmoeten. Het begin van een onvergetelijke ervaring: samen naakt overleven en elkaar leren kennen.

In de liefde verlangt iedereen naar intimiteit, maar wordt men vaak geleid door uiterlijk. ‘Adam zkt. Eva’ gaat daar tegen in met een mooi, eerlijk en niets verhullend datingprogramma. Zonder materialistische zaken als merkkleding en smartphone en ontdaan van afleidende prikkels zoals make-up, aftershave en discodecibels, blijven alleen de natuurlijke schoonheid, charme en karakter van de kandidaten over. Lukt het ze om hiermee indruk te maken?
"’Adam zkt. Eva’ is een waanzinnig experiment in de liefde! Het programma is op mijn, overigens wel aangeklede, lijf geschreven en ik sta dan ook echt te trappelen om dit gedurfde programma te presenteren”, aldus Nicolette over haar eerste presentatieklus voor RTL 5.

Werkt de stilte en de uitdaging van het eiland als een liefdessnelkookpan? Ze hebben alleen zichzelf en elkaar. Verder niets om zich achter te verbergen. Eerlijker en spannender kan een eerste date niet zijn. Maar slaat de vonk ook over? Als dat het geval is eindigt het avontuur in een luxe resort, waar ze elkaar voor het eerst zien … in hun eigen kleren! Tenminste, als dat de enige uitdaging is die de kandidaten te wachten staat…
‘Adam zkt. Eva’ wordt geproduceerd door Eyeworks. Het programma is te zien vanaf 4 maart om 20.30 uur te zien bij RTL 5. 

Categorie:
Tag(s):