woensdag, 17. december 2014 - 16:03 Update: 17-12-2014 16:09

Opnieuw wrakstukken en persoonlijke bezittingen MH17 geborgen

Opnieuw wrakstukken en persoonlijke bezittingen MH17 geborgen
Foto: YouTube
Donetsk

Dinsdag heeft het team vanuit Donetsk opnieuw de crashsite bezocht. Met steun van lokale bewoners zijn in Hrabove en Rozsypne wrakstukken op de vrachtauto’s geladen. In totaal is 200 m3 geladen.

Het gaat om materiaal dat de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) nu niet nodig heeft voor onderzoek, maar wat wel beschikbaar blijft voor nader onderzoek. Vandaag is dit materiaal vervoerd naar Charkov waar het rond 13.30 uur is aangekomen. Daarnaast zijn door de lokale bevolking persoonlijke bezittingen overgedragen. Die zullen eveneens naar Charkov worden overgebracht en vervolgens naar Nederland komen. Wanneer dit gebeurt is op dit moment nog niet bekend.

Het gaat om materiaal dat de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) nu niet nodig heeft voor onderzoek, maar wat wel beschikbaar blijft voor nader onderzoek. Vandaag is dit materiaal vervoerd naar Charkov waar het rond 13.30 uur is aangekomen.

Daarnaast zijn door de lokale bevolking persoonlijke bezittingen overgedragen. Die zullen eveneens naar Charkov worden overgebracht en vervolgens naar Nederland komen. Wanneer dit gebeurt is op dit moment nog niet bekend.

Lees alles over:
Tag(s):