woensdag, 15. januari 2014 - 10:25 Update: 03-07-2014 0:44

Overvallers mishandelen bejaarde vrouw (82) in haar woning

Rotterdam

De politie zoekt dringend getuigen die meer informatie hebben over een laffe overval op de Dadeltuin. Hierbij raakte een 82-jarige vrouw gewond.

Woensdagochtend rond half negen drongen er twee mannen binnen bij een woning op de achtste verdieping van een flat aan de Dadeltuin. Zij dwongen haar om informatie te geven over waardevolle goederen in de woning. Om deze informatie te krijgen besloten de laffe jongemannen de oudere dame te mishandelen. Nadat ze de informatie hadden die ze zochten, gingen ze er zo'n tien minuten later met een geldbedrag vandoor. Toen de thuiszorg een half uur later aan de deur kwam werd de overval ontdekt. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht voor behandeling van haar verwondingen.

Getuigenoproep

De politie is met man en macht aan het werk om de identiteit van deze daders te achterhalen. Op dit moment wordt gesproken met getuigen. Ook wordt gekeken of het tweetal ergens vastgelegd is op camera. De recherche wil graag in contact komen met mensen die meer informatie hebben.

Provincie: