zondag, 16. maart 2014 - 15:40 Update: 03-07-2014 0:40

Pepperspray gebruikt om agressieveling aan te houden

Foto van politieauto | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl
Oudenbosch

In de wijk Pagnevaart heeft gisteren een 33-jarige man zijn partner verwond waardoor een stuk van haar tand af is gebroken.

Ook heeft hij de voordeur vernield. Bij zijn arrestatie was hij agressief en werkte niet mee. Een agent heeft pepperspray gebruikt om hem onder controle te krijgen.

Tand afgebroken

Op zaterdag 15 maart kreeg de politie rond 18:00 uur een melding binnen dat een man z'n partner zou mishandelen. De agenten gingen naar het adres en zagen een man schreeuwend en onvast ter been wegrennen. De vrouw verklaarde dat door haar partner geweld was gepleegd waardoor haar tand is afgebroken. Ook heeft de man de voordeur vernield. De agenten zetten de achtervolging op de verdachte in. Bij zijn aanhouding verzette de 33-jarige man zich en wilde niet meewerken. Een diender heeft pepperspray gebruikt om de verdachte te kunnen boeien. Hij is ingesloten in het cellencomplex.

Huiselijk geweld

Politie, openbaar ministerie, reclassering, kinderbescherming, vrouwenopvang en andere hulporganisaties werken samen aan de bestrijding van huiselijk geweld, omdat zij van mening zijn dat huiselijk geweld onacceptabel is en met geen enkel excuus kan worden gerechtvaardigd. Kijk voor meer informatie op

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):