zaterdag, 12. juli 2014 - 15:06

Politie arresteert verdachte dood Rotterdammer

Foto van dode in woning Rotterdam | Flashphoto | www.flashphoto.nl
Foto: FlashphotoNL
Rotterdam

De politie in Rotterdam heeft vrijdag 11 juli een 18-jarige Rotterdammer aangehouden die ervan wordt verdacht betrokken te zijn bij de dood van de 57-jarige Rotterdammer Arjun Autar.

De politie in Rotterdam heeft vrijdag 11 juli een 18-jarige Rotterdammer aangehouden die ervan wordt verdacht betrokken te zijn bij de dood van de 57-jarige Rotterdammer Arjun Autar. Zijn stoffelijk overschot werd op dinsdagochtend 10 juni in zijn appartement aan de Putselaan aangetroffen, nadat daar in de vroege ochtend brand uitbrak. Later die dag bleek de bewoner door geweld om het leven te zijn gebracht.

De politie is direct een grootschalig onderzoek gestart toen bleek dat het slachtoffer door een misdrijf om het leven was gekomen. Het onderzoeksteam, bestaande uit 20 rechercheurs, heeft uitgebreid buurtonderzoek gedaan en heeft gesproken met veel mensen uit de omgeving van het slachtoffer om te achterhalen wie verantwoordelijk is voor de dood op Autar. Dit resulteerde vrijdagochtend in de aanhouding van de verdachte. Hij wordt momenteel verhoord.

Het onderzoek naar het misdrijf wordt voortgezet.

Provincie:
Blik op 112: