dinsdag, 9. december 2014 - 21:34 Update: 10-12-2014 8:36

Politie op zoek naar beeldmateriaal van vlak na de liquidatie in Amstelveen

Politie zoekt beeldmateriaal rond liquidatie Amstelveen
Foto: fbf
Amstelveen

De politie is op zoek naar beeldmateriaal dat vlak na de liquidatie op de 34-jarige vrouw maandagavond aan de Beeckestijn in Amstelveen is gemaakt. Daarbij is de politie ook geïnteresseerd in beelden die zijn gemaakt met vaste camera’s die rond de plek van de moord hangen op woningen of bedrijven.

BMW 

Vlak na de moord is daar niet ver vandaan een brandende zwarte BMW aangetroffen op de hoek van de Haya van Somerenlaan en de Joke Smitlaan. Op de BMW zaten de valse kentekenplaten 55ZDKJ. Vanaf die auto zijn vier of vijf jongens weggerend richting de Betsy Perklaan.

Polo 

Ze hebben mogelijk een andere vluchtauto daar gewoon laten staan. Dat was een grijze gestolen Volkswagen Polo met de lichten nog aan. Op de Polo zaten de valse kentekenplaten 88NPF9.

Gestolen 

De Polo is tussen 29 maart 2014 rond 18:00 uur en 30 maart 2014 rond 10:00 uur vanaf de Duke Ellingtonstraat ter hoogte van nummer 6 in Amsterdam gestolen. Het originele kenteken is 56SPB1.

Getuigen 

Op beelden van de omgeving van de schietpartij is te zien dat een kleiner model auto, licht van kleur, net voor het moment van schieten voorbij rijdt. De bestuurder van dit voertuig heeft mogelijk de daders gezien. Ook direct na de schietpartij komt een voertuig en een fietser voorbij. 

Ook zij hebben mogelijk de daders gezien. De politie komt graag in contact met deze mogelijke getuigen. Ook als zij niets gezien hebben wil de politie graag met hen spreken. De politie wil graag spreken met mensen die meer weten over de toedracht van deze moord.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):