zondag, 15. juni 2014 - 9:12 Update: 03-07-2014 0:34

Politie start onderzoek naar fatale brand Beerta

Foto van brandweerman | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl
Beerta

De politie is in de loop van zondag een onderzoek gestart naar de oorzaak van een woningbrand in Beerta waarbij de twee bewoners om het leven kwamen.

In de nacht van zaterdag op zondag ontdekten voorbijgangers brand in een woning aan de Schoollaan. Direct werden door hen de hulpdiensten gealarmeerd. De brandweer wist de 75-jarige bewoner nog uit de brandende woning te halen. Ondanks langdurig reanimeren door het ambulancepersoneel overleed de man. Nadat de woningbrand was geblust, werd het lichaam van de 71-jarige bewoonster gevonden. De vrouw was al overleden.

In de loop van zondag is begonnen met een onderzoek naar de oorzaak van de brand. Zo wordt in en rondom de woning forensisch onderzoek verricht. Ook houden agenten een buurtonderzoek en wordt gesproken met diverse betrokkenen. Daarnaast worden getuigen opgeroepen om zich te melden. U kunt daarvoor bellen met de politie via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook komt de politie graag in het bezit van foto’s en/of filmpjes van de brand. Als u van de brand beeldmateriaal heeft dan kunt u dat hier uploaden.

Provincie:
Blik op 112: