zondag, 31. augustus 2014 - 17:44

PostNL bezorgt pakketten nu ook op zondag

PostNL bezorgt pakketten nu ook op zondag
Utrecht

PostNL is zondag een test gestart met bezorging op zondag. De dienst is ontwikkeld in samenwerking met Coolblue, die de dienst tevens als eerste webwinkel aanbiedt. Online shoppers in Nederland en Vlaanderen kunnen aangeven hun bestellingen op zondag tussen 12 en 18 uur te willen ontvangen.

De landelijke bezorging op zondagen door PostNL in Nederland is de eerste op het Europese vaste land. Na het introduceren van bezorging in de avond en de optie om online bestellingen extra vroeg op te halen is dit de 3e uitbreiding van de bezorgopties voor webwinkels in 2014. 

Zondagmiddag bij consumenten 
Vanaf maandag 25 augustus konden klanten van Coolblue voor het eerst kiezen voor de dienst. De eerste pakketten werden vandaag bezorgd. Online shoppers kunnen kiezen voor bezorging op zondagmiddag tussen 12 en 18 uur. Zondagsbezorging is  volgens PostNL een goede optie voor mensen die hun bestelling op hun vrije zondag willen ontvangen, omdat ze doordeweeks vaak niet thuis zijn.

In navolging van Coolblue zullen ook de webwinkels MyCom, iCentre en Dixons vanaf september van de dienst van PostNL gebruik maken. Bij gebleken succes zal de dienst begin 2015 voor alle webwinkels beschikbaar komen.

Tag(s):