vrijdag, 5. september 2014 - 21:52 Update: 05-09-2014 21:59

Probleemkind kon 400.000 euro verdienen bij PSV

Probleemkind kon 400.000 euro verdienen bij PSV
Foto: Archief FBF
Eindhoven

(Elfvoetbal/BlikopNieuws) Zakaria Bakkali is al maandenlang onderwerp van gesprek bij PSV. De Marokkaanse Belg brak vorig seizoen door in het shirt van de Eindhovenaren, maar ging vervolgens naast zijn schoenen lopen en weigerde keer op keer contractvoorstellen van de huidige Eredivisiekoploper.

PSV was bereid ver te gaan om Bakkali langer aan zich te binden, maar het enfant terrible besloot anders. "Ik heb het contract zelf gezien. Er stond echt 400.000 euro. En hij kon meer verdienen als hij een bepaald aantal wedstrijden zou hebben gespeeld. Ik meen dat hij al meer geld zou krijgen bij vijf of tien optredens in het eerste van PSV", reageert Voetbal International clubwatcher Thijs Slegers op de gang van zaken tegenover Omroep Brabant.

De journalist begrijpt niets van het besluit van Bakkali. "Zeg het maar. Ik heb geen idee. Het lijkt mij een prachtig voorstel", aldus Slegers, die zich niet kan voorstellen dat de Belgische international al een akkoord heeft met een andere club. "Dan moet die nieuwe club wel heel erg overtuigd zijn van de speler. Bakkali staat al ruim een jaar stil in zijn ontwikkeling en voorlopig ziet zijn situatie er uitzichtloos uit."

Categorie:
Provincie:
Tag(s):