donderdag, 9. januari 2014 - 20:54 Update: 03-07-2014 0:44

PSV op Maspalomas Cup te sterk voor Lokomotiv Plovdiv

Foto van logo PSV
Eindhoven

(ELFVoetbal) PSV heeft in het kader van de Maspalomas Cup met 3-0 gewonnen van Lokomotiv Plovdiv, de huidige nummer vijf van de Bulgaarse competitie.

Het vizier van de Eindhovenaren stond op scherp, want met een 3-0 eindstand zochten beide clubs de kleedkamer op. Vlak voor rust kwam de ploeg van trainer Phillip Cocu op een 1-0 voorsprong via Luciano Narsingh, die optimaal profiteerde van geblunder in de Bulgaarse defensie. De ruststand had groter kunnen zijn, maar onder meer Jurgen Locadia en Adam Maher verzuimden te scoren. De tweede helft was nagenoeg halverwege toen Florian Jozefzoon de marge vergrootte. Zakaria Bakkali trok de bal voor en Jozefzoon hoefde alleen maar tegen de bal aan te lopen. Negen minuten voor tijd pikte ook Memphis Depay zijn treffer mee.