zaterdag, 3. mei 2014 - 12:34 Update: 03-07-2014 0:37

PSV: Niet het elftal voor een verbond met NAC

Foto van PSV voetbal | Archief FBF
Foto: Archief FBF

(ElfVoetbal) De Brabantse buren PSV en NAC hebben geen contact gehad over hun onderlinge ontmoeting van zaterdag, zegt interim-trainer Ernest Faber van de Eindhovenaren.

Een aantal afspraken kan beide clubs helpen.

Als PSV een kleine overwinning pakt blijft de ploeg vierde, terwiijl NAC met een kleine nederlaag niet de nacompetitie in hoeft. Faber sluit alles uit: "Wij hebben geen ploeg om verbonden te sluiten. We moeten gewoon voor onze eigen kans gaan", zegt hij in De Telegraaf.

Wat er na het teleurstellende seizoen met Faber gaat gebeuren, weet hij ook niet. "Als ik signalen krijg dat ze me niet meer willen hebben, dan moet ik aan de club denken. We zijn samen begonnen en ik heb tussentijdse aanbiedingen naast me neergelegd voor PSV", duidt Faber op Roda JC.

"Ik heb mijn eigen ambitie in de kast geschoven, er zal ook wel een keer een moment dat zeg ik zeg: 'ik ga voor mijn eigen ontwikkeling.' Ik wil de klus hier afmaken en mijn contract loopt nog een jaar door, maar het is logisch dat we gaan evalueren. Waar dat toe leidt, weet je niet

Categorie:
Tag(s):
psv, nac