woensdag, 22. januari 2014 - 10:09 Update: 03-07-2014 0:44

Sparta wil duo van FC Twente huren

Foto van voetbalveld met ballen | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl

Sparta Rotterdam wil zich op korte termijn graag nog versterken.

Met twee spelers van FC Twente welteverstaan. Tim Hölscher (foto) en Joey Pelupessy zouden op huurbasis naar de Kasteelclub komen.

Beide spelers zijn dit seizoen basisspeler van Jong Twente. "Als ze daadwerkelijk gaan, snijdt het mes aan twee kansen", zegt trainer Jan Zoutman tegenover TC/Tubantia. "Bij Sparta spelen ze in de top van de eerste divisie en wij creëren wat ruimte in onze selectie nu er zich meer talentvolle jongens aandienen."

Kris Fillinger en Peter Gebben hebben hun stage afgebroken en zijn teruggekeerd bij Twente. Fillinger hoopt nog altijd op een overgang naar Viktoria Köln. Gebben is terug, omdat hij geblesseerd is geraakt aan zijn bovenbeen. De kans is groot dat Zoutman ook het komende seizoen trainer is van de beloften, volgens het regionale dagblad.

Hoewel de officiële onderhandelingen nog niet zijn geopend, hebben beide partijen al wel de intentie uitgesproken met elkaar door te gaan. Jong FC Twente, debutant in de Jupiler League, staat na 23 wedstrijden op de dertiende plaats.

Categorie:
Tag(s):