dinsdag, 25. november 2014 - 22:58 Update: 25-11-2014 23:00

Sterk Ajax toch onderuit in Parijs

Sterk Ajax toch onderuit in Parijs
Foto: Archief FBF.nl
Parijs

(Elfvoetbal/BlikopNieuws) Ajax leek op weg te zijn naar een goed resultaat in Parijs, maar in de slotfase ging het toch mis. De Fransen wonnen uiteindelijk met 3-1.

De Amsterdammers kregen al vroeg in de wedstrijd een tegenvaller te verwerken. Gregory van der Wiel kwam hard in bij Boilesen, die vervolgens geblesseerd naar de kant moest. De voormalig Ajacied mocht van geluk spreken dat hij geen kaart kreeg. De eerste echte kans was voor de thuisclub. Zlatan Ibrahimovic probeerde het van afstand, maar zijn poging ging over.

Na iets meer dan een half uur gespeeld te hebben schoot Edinson Cavani de Fransen op voorsprong. Het doelpunt werd ingeluid door een defensieve fout. De volgende grote kans leverde opnieuw een doelpunt op. Ditmaal was het Davy Klaassen die een voorzet van Kishna tegen de touwen kopte. Ajax werd sterker en sterker, maar uiteindelijk trok PSG toch aan het langste eind.

Ibrahimovic kreeg veel ruimte van de Ajax-verdediging en kon de bal knap in de lange hoek schieten. Het laatste doelpunt van de avond zou wederom op naam van Cavani komen. Ditmaal was het Zimling die de bal knullig inleverde.

FC Barcelona had geen enkele moeite in Cyprus en won met 0-4.

Categorie:
Tag(s):