dinsdag, 4. februari 2014 - 11:50 Update: 03-07-2014 0:43

Tomasson wil drie punten tegen Feyenoord

Foto van voetballers op veld | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl

(ElfVoetbal) Jon Dahl Tomasson treedt dinsdagavond met Roda JC aan tegen Feyenoord. Voor de Deen is het een speciale wedstrijd.

"Zeven seizoenen kwam ik uit voor Feyenoord. In die periode wonnen we de Johan Cruijff-schaal, werden we landskampioen en veroverden we de UEFA-Cup", laat Tomasson weten op de clubwebsite van Roda.

Hij steekt de loftrompet over zijn oude werkgever. "Feyenoord is niet alleen een heel bijzondere, maar ook warme club met één van de mooiste stadions in de wereld. De supporters zijn geweldig, zeker wanneer je als speler hard werkt en normaal blijft doen", vervolgt de oud-aanvaller.

"Feyenoord neemt dan ook een heel speciale plek bij mij in. De komende wedstrijd telt dat echter niet", weet Tomasson. "Dinsdagavond kunnen wij onze borst natmaken."

De recent aangestelde trainer weet wat hij kan verwachten van de Rotterdamse formatie. "Feyenoord heeft een heel goed elftal dat tot de top vier van Nederland behoort. Het is een team met een mix van individuele klasse van types als Graziano Pellè, Jordy Clasie en Daryl Janmaat én spelers die keihard kunnen werken."

Maar Tomasson is vol vertrouwen over een goede uitkomst. "Toch benaderen we dit duel als alle andere wedstrijden. Ons uitgangspunt is namelijk om altijd voor de volle winst te gaan. Dus ook vanavond tegen Feyenoord!"

Categorie:
Tag(s):