maandag, 24. februari 2014 - 13:13 Update: 03-07-2014 0:41

Twee kinderen gewond bij eenzijdig ongeval met brommobiel

Foto van ambulance | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl
Prinsenbeek

Twee kinderen van 9 en 10 jaar oud uit Breda zijn zondagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval, veroorzaakt door hun vader.

Een derde kind, van 13 jaar oud, bleef ongedeerd. De vader van de kinderen, een 43-jarige man uit Etten-Leur, reed in een brommobiel op de Middenweg frontaal tegen een geparkeerd staande auto aan. De man bleek onder invloed van alcohol te zijn.

De man uit Etten-Leur reed met zijn drie kinderen in een brommobiel van Etten-Leur naar Breda toen hij op de Middenweg in Prinsenbeek tegen een geparkeerde auto reed. Een getuige belde de politie en verleende eerste hulp. Twee van de drie kinderen waren gewond. Een jongen van 9 jaar oud liep een bloedneus op en een meisje van 10 jaar oud klaagde over pijn aan haar nek. Een derde kind, een jongen van 13, raakte niet gewond. De twee gewonde kinderen zijn ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Hun vader bleek onder invloed van alcohol te zijn (uitslag van de ademanalyse was 695 ug/l). Zijn rijbewijs is ingevorderd en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Provincie:
Blik op 112: