dinsdag, 29. juli 2014 - 13:36

Tweede verdachte moord Arjun Autar langer vast

Foto van bewaarder in gevangenis | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Rotterdam

De 21-jarige man die vorige week werd aangehouden wegens betrokkenheid bij de dood van Arjun Autar, is maandag door de rechter-commissaris voor 14 dagen in bewaring gesteld. Dit meldt de politie dinsdag.

'Voor de dood van Autar zitten nu twee mannen vast', aldus de politie.

Autar werd in de ochtend van 10 juni levenloos aangetroffen nadat er brand was uitgebroken in zijn woning aan de Putselaan. In de loop van de dag bleek hij door een misdrijf om het leven te zijn gekomen. In het onderzoek naar de dood van Autar werd op 11 juli al een 18-jarige Rotterdammer aangehouden. Hij zit eveneens vast.

Beide verdachten zijn deze week geconfronteerd met een telefoongesprek dat Autar in de vroege ochtend van 10 juni voerde met de 112-centrale van de politie. Autar vroeg in dat gesprek om hulp. De verbinding werd daarna verbroken. Door de politie is onderzoek gedaan naar zowel het telefoonnummer als het eventuele adres maar daaruit kwamen toen geen bijzonderheden.

Ook waren er geen andere meldingen uit de buurt. De politie is op dat moment niet naar het adres aan de Putselaan gegaan. De familie heeft de inhoud van dit telefoongesprek inmiddels beluisterd. Het onderzoeksteam richt zich op de verdachten voor de dood van Autar. Daarnaast is een onderzoek opgestart naar de melding bij de 112-centrale. Beide onderzoeken worden voortgezet.

Provincie:
Tag(s):