woensdag, 6. augustus 2014 - 12:13 Update: 06-08-2014 22:44

Vakantiegasten vakantiepark Prinsenmeer massaal op de pot

Ommel

In de afgelopen dagen zijn tientallen vakantiegangers ziek geworden tijdens hun verblijf op vakantiepark Prinsenmeer in het Noord-Brabantse Ommel.

Dit meldt het Eindhovens Dagblad. Meer dan 60 bezoekers zouden melding hebben gemaakt dat zij last hebben van buikpijn, diarree en overgeven. De klachten houden meestal een dag aan. Volgens de bezoekers zou het niet best zijn gesteld met de hygiëne in de sanitaire gebouwen.  De Ooststappen groep, eigenaar van het park, laat nu vijf keer per dag in plaats van drie keer per dag alles schoonmaken.

Volgens Robbert Ronday, hospitality manager bij de Ooststappen groep, zou er best een virus kunnen heersen, maar hij weerspreekt dat de hygiëne onder de maat is. Tegen Omroep Brabant zegt hij: 'Bezoekers vragen zich af waar het virus vandaan komt, maar dat doen wij ook. We staan met onze rug tegen de muur.'

Inmiddels hebben de GGD en de provincie Noord Brabant het park bezocht en onder meer watermonsters genomen in de recreatieplas en van het zwemwater..

Provincie:
Tag(s):