donderdag, 24. april 2014 - 16:35 Update: 03-07-2014 0:37

Vanwege gebroken teen vervangt Andy Britt in finale Sterren Springen

Foto van Andy is show drie | SBS
Foto: SBS
Hilversum

Na de halve finale van Sterren Springen afgelopen zaterdag heeft Britt Dekker haar kleine teen gebroken. Omdat ze blij was door te mogen naar de finale deed ze een vreugdedansje waarbij ze met haar teen achter een ijzeren paal bleef hangen.

Ondanks haar gebroken teen heeft Britt er alles aan gedaan om mee te doen met de finale, maar helaas blijkt dat haar blessure te ernstig is en doet ze niet mee komende zaterdag. Britt wordt daarom vervangen door Andy van der Meijde. Andy sprong in de halve finale op Supermanachtige wijze van de plank. Helaas maakte zijn sprong net niet voldoende indruk op de jury. Nu zijn rivaal Britt niet meer mee kan doen, schuift Andy alsnog door naar de finale.

Lucia Rijker
Tijdens de trainingen gister van Sterren Springen brak Lucia een stukje van haar tand af. Ondanks dat de schrik er goed in zit, springt zij zaterdag gewoon nog mee.

Naast Lucia Rijker en Andy van der Meijde springen zaterdag ook Koen Verweij, Jeffrey Wammes, Anna Alicia Sklias en Joey Spaan mee met de finale van Sterren Springen.

Categorie: