vrijdag, 21. november 2014 - 9:43 Update: 21-11-2014 9:48

Verdachte steekincident aangehouden

Verdachte steekincident aangehouden
Foto: archief foto MV
Den Haag

Agenten hielden vrijdagochtend 21 november een 45-jarige jarige Hagenaar aan op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident op de Erasmusweg.

Rond 06:00 uur ontving de politie een melding van een gewonde man op de Erasmusweg. Agenten troffen de man, een 30-jarige Hagenaar, even later liggend op straat aan. Hij bleek meerdere steekwonden te hebben en zwaargewond te zijn. De man was echter wel bij kennis en wees in de richting waarin de verdachte was weggerend. Daarna vervoerde de GGD hem naar het ziekenhuis.  Na het incident startte de politie een zoekactie en kon zo de verdachte in een portiek aan de Loevesteinlaan achterhalen. Hij bleek ook gewond te zijn en is tevens overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij is aangehouden.

Burenruzie

Vermoedelijk ligt er burenruzie aan het conflict ten grondslag, waarbij de één de ander beschuldigde van diefstal. De situatie escaleerde in de loop van de nacht. De recherche van bureau Zuiderpark onderzoekt de zaak en roept getuigen die de politie nog niet gesproken heeft op zich te melden.

Provincie:
Blik op 112: