zondag, 29. juni 2014 - 12:31 Update: 03-07-2014 0:33

Vermoedelijk dronken Pool veroorzaakt mysterieus verkeersongeval in Middelrode

Pool rijdt door op velgen | Persburo Sander van Gils | www.persburausandervangils.nl
Pool rijdt door op velgen | Persburo Sander van Gils | www.persburausandervangils.nl
Middelrode

Zaterdagochtend rond 4.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Haffertsestraat in Middelrode.

Bij aankomst trof men een zwaar beschadigde en hevig rokende personenauto met Pools kenteken aan. Van een brand was echter geen sprake. De brandweer stelde de situatie veilig, terwijl de politie de bestuurder hoorde. De auto was totaal verwoest. Naast een grote deuk in de motorkap waren ook alle vier de banden kapot. In de nabijheid van de auto werd een bierfles gevonden, of deze van de bestuurder was, is niet bekend.

De Poolse bestuurder van de personenauto is ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Wat er zich precies heeft afgespeeld, is nog niet bekend. Vermoedelijk heeft de Poolse bestuurder elders een verkeersongeval gehad en is net zo lang doorgereden totdat zijn auto niet meer kon. Politieagenten troffen op diverse rotondes richting Berlicum brokstukken aan wat erop duidt dat de bestuurder enkele kilometers heeft doorgereden na de klap. De Haffertsestraat is enige tijd gestremd geweest voor het doorgaand verkeer. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig geborgen.
 

Provincie:
Blik op 112: