zaterdag, 31. mei 2014 - 22:26 Update: 03-07-2014 0:35

Verwondingen 60-jarige man door mishandeling of ongelukkige val?

Foto van man in scootmobiel | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Enschede

Man is met ernstig letsel opgenomen in ziekenhuis. Onbekend waardoor hij zo gewond is geraakt.

Agenten kregen omstreeks 12.00 uur op zaterdag de melding om te gaan naar een woning aan de Cronjestraat in Enschede. Daar troffen ze een 60-jarige man aan met lichamelijk letsel (oa: sleutelbeen en drie ribben gebroken, klaplong, zwelling en snee op het hoofd). De man wist echter niet hoe hij aan dit letsel is gekomen. De man is gisteravond, vrijdag 30 mei 2014 uur omstreeks 23.50 uur op zijn scootmobiel vertrokken van de woning van zijn dochter. Hij kwam echter pas om 01.00 uur in zijn woning alwaar zijn vrouw hem gewond en behoorlijk bebloed aantrof. De vrouw heeft de ambulance gebeld en de man is voor nader onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis.

De politie heeft, nadat ze kennis namen van dit verhaal, meteen een technisch onderzoek ingesteld. Uit de aangetroffen sporen gaat de politie ervan uit dat er iets is gebeurd in het gangpad en de achtertuin van de woning van de man aan de Cronjestraat in Enschede. Tevens heeft de politie een buurtonderzoek ingesteld. Het is nog niet duidelijk of er sprake is geweest van een misdrijf of een ongeval.

De 60-jarige man reed gisteravond in zijn blauwe invalidenkarretje over de Esdoornstraat richting de Haaksbergerstraat. Van de Helenastraat richting de Burgemeester van Veenlaan, daarna over de Wethouder Beversstraat, de J.J. van Deinselaan op richting de Brinkstraat. Daarna achterlangs naar de Zuid Esmarkerrondweg, via de Keppelerdijk naar de Oostweg en links de Oostweg op richting de Gronausestraat.

De politie verzoekt personen die meer weten over dit incident of bijzonderheden hebben waargenomen die duidelijkheid verschaffen over het gebeuren contact op te nemen. Dit kan telefonisch via 0900 8844.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):